Журналіст Дмитро Гордон, який напередодні записав інтерв'ю з ексватажком «ДНР» Ігорем Гіркіним, лукавить, коли заявляє, що проводив розмову «в співпраці з українськими спецслужбами».

Про це заявив очільник Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук на своїй сторінці у «Фейсбуці», вказавши на два ключових моменти.

«Флешки для Гааги вже в дорозі... Ага, тільки кому ви це ліпите?! Два ключові моменти. Перший: десятки інтерв‘ю і з Поклонською, і з Гіркіним є у вільному доступі в інтернеті вже багато років і нічого нового »слідчий« Гордон в них не випитав. Друге: для чого »слідчий« залив »матеріали справи« собі в Ютуб і промиває мізки українцям, а не повіз флешки в Гаагу?» - пише Мельничук.

Політик також пригадав, як Гордон звинувачував українських націоналістів, зокрема екснардепа Ірину Фаріон у співпраці із ФСБ:

«Якщо чесно, то я навіть не вірю в дурість Зе і його команди, переконаний, що це спецоперація ФСБ, де влада є співучасниками. І зверніть увагу, фсбешною консервою виявляються ті, хто найбільше докладався до очорнення »Свободи« та націоналістів, а я пам’ятаю, що були ті, хто тоді їм вірив».

Нагадаємо, інтерв'ю з Гіркіним вийшло на "Ютуб-каналі" Гордона ввечері 18 травня. Після цього СБУ заявила, що проведе перевірку.

ІА "Вголос": НОВИНИ