Мінімалізм, функціональність та яскравий дизайн – це основні характеристики гаджета під назвою Apple 7 Watch. Крім того, годинник оснащується чудовим акумулятором з підтримкою технології швидкої зарядки.

Вибираючи apple watch 7 на кожен день, користувач може стежити за великою кількістю даних, отримувати повідомлення та активувати відповідний функціонал. Основний акцент робиться на активному способі життя і здоров'ї людини.

Краї закруглені, а плавні межі яскраво виділяють гаджет серед великої кількості подібних моделей. Вузьке обрамлення дозволяє сформувати великий дисплей для чіткого вивчення інформації. 

Нові можливості годинника

Зносостійкість та надійність гаджета – основна його перевага. Крім того, є доповнення у вигляді оновленої функціональності. За допомогою таких годинників є можливість виконувати як прості, так і незвичайні функції:

  • дзвонити будь-кому з телефонної книги;
  • відповідати на листи;
  • користуватися картами та слідувати за маршрутом;
  • пред'являти електронні квитки на посадці;
  • оплачувати покупки.

Фізичні властивості та характеристики також на висоті. Фронтальне скло – це міцна конструкція з відповідним компонуванням, попереджаючи появу тріщин та пошкоджень. Захист від пилу та вологи забезпечується за стандартом IP67.

Оновлений чіп

Активне використання наручного годинника змушує покупця вибирати саме Apple 7 Watch. Моментальне завантаження програм забезпечується абсолютно новим чіпсетом. Датчики працюють постійно і вони миттєво передають інформацію на чіпсет для подальшої обробки. Крім того, є датчик падіння, а після його активації відбувається виклик служби порятунку. Завдяки асистенту Siri здійснюється моментальне розпізнавання команд, що дозволить швидше працювати з функціоналом гаджета. Запуск будь-якої програми займе долі секунд.

Купівля та доставка

Інтернет-магазин «NewTime» забезпечить швидкий вибір та покупку гаджетів за допомогою асортименту та детального опису всього модельного ряду. Є характеристики та параметри, а наочна оцінка можлива за допомогою фотографій. Доставка доступна у будь-яке місто України. На кожну модель є гарантія виробника. Вона діє лише за дотримання зазначених умов.

Оплата можлива після доставки готівкою у форматі післяплати або за допомогою банківської картки після оформлення замовлення. Будь-яку додаткову інформацію слід уточнити у менеджерів та спеціалістів магазину.

ІА "Вголос": НОВИНИ