Президент львівського футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський висловив свою точку зору щодо того, чи потрібно догравати сезон 2019-2020 у Першій лізі України з футболу, матчі у якого призупинили через карантин.

Про це він сказав 20 квітня на каналі Вацко Live у Youtube.

Він зауважив: ніхто не знає, як довго триватимуть карантинні обмеження. Проте як президент футбольного клубу однозначно налаштований на те, аби чемпіонат догравали.

«І якщо буде таке голосування серед  президентів клубів у Першій лізі – я однозначно за те, аби догравати і у чесній спортивній боротьбі виходити у Прем’єр-лігу. Але на сьогодні це не від нас залежить», - наголосив Козловський.

І додав: «Я не хочу, щоб хтось сказав, що ФК «Рух» зайшов не за спортивними принципом. Я тільки за догравання. Я впевнений  своїх футболістах. Але за це все відповідає Президент Федерації футболу: яке рішення ухвалить – таке ми і підтримаємо».

Нагадаємо, Львівський «Рух» зараз очолює турнірну таблицю Першої ліги та має реальні шасни вийти у Прем’єр-лігу.

Також Григорій Козловський відверто відповів на запитання про те, чи вважатиме цей сезон провальним, якщо команда не вийде у Прем’єр-лігу.

«Звісно, однозначно. Це навіть не обговорюється. І не те, що провальний, – це катастрофа. Принаймні моя особисто», - зазнався Президент «Руху».

Також поділився думками про перспективи львівської команди у Прем’єр-лізі, куди «жовто-чорні» мають реальний шанс пробитися, та зізнався, чи клуб купувати дорогих гравців.

«Ми продовжили з гравцями контракти на 3 роки. Налаштовані тим складом, який зараз є, заходити у Прем’єр-лігу і боротися», - зізнався Козловський.

І уточнив, що ФК «Рух» є зараз наймолодшою командою у Першій лізі.

«У нас 22,6 років – середній вік гравців. І якщо команда у Прем’єр-лізі протримається 2-3 роки і ще долучимо кілька зрілих хороших футболістів, то, думаю, що команда точно буде у 5-6-ці», - вважає президент «жовто-чорних».

«Ми ще здивуємо Україну у Прем’єр-лізі. Будемо боротися. Буде бій у кожній грі – це я вам гарантую», - резюмував Григорій Козловський.

ІА "Вголос": НОВИНИ