У суботу, 25-го вересня, в матчі 25-го туру Української Прем’єр-ліги львівський «Рух» прийматиме київське «Динамо». Футбольний поєдинок відбудеться на «Арені Львів», початок – о 19:30.

Про це повідомляє телеканал NTA.

Місію «знайти «Динамо» у передматчевому промо-ролику надали знаменитому американському актору Джону Траволті.


Фраза «Де «Динамо»? Де?» вже давно стала мемом в українській футбольній спільноті. Ще 7-го травня 2009-го року її виголосив у камеру бразилець Жадсон, який тоді забив переможний гол у ворота «Динамо» в півфіналі Кубка УЄФА. Це в результаті і вивело «Шахтар» у фінал турніру.

 

Відтоді її часто використовують у разі невдач київського клубу. З усього видно, що і «Рух» серйозно налаштований відібрати очки у столичних гостей.

Як повідомив офіційний сайт «Руху», вартість квитків на гру львівської та київської футбольних команд стартує від 50-ти гривень. Придбати їх можна в інтернеті або ж безпосередньо у касах стадіону «Арена Львів» в день матчу.

Для вболівальників також доступні квитки категорії VIP з комфортними сидіннями, доступом до ресторану та включеним харчуванням. Ціна – 800 гривень.

Львівський футбольний клуб закликає приходити на стадіон заздалегідь і обіцяє чудову атмосферу перед поєдинком, яку забезпечать традиційні ігрові та фотозони, виступи співаків, веселі конкурси та розваги. Розважальна програма розпочнеться за 30 хвилин до гри.

Турнірна таблиця Української Прем’єр-ліги перед матчами 9-го туру має такий вигляд.


Нагадаємо, раніше «Вголос» писав про те, що ФК «РУХ» гарантує безкоштовне відвідування матчів усім вакцинованим.



ІА "Вголос": НОВИНИ