Усі гроші, виручені з футбольного поєдинку, надійдуть у благодійний фонд United24, який створений для збору коштів для допомоги Україні

«Жовто-чорні» вирушать у Польщу, де 9-го липня проведуть поєдинок проти представника Екстракляси – «Ягеллонії» з Бялостока.

Про це повідомив офіційний сайт футбольного клубу «Рух». Підопічні Леоніда Кучука у рамках підготовки до нового сезону Української Прем’єр-ліги зіграють благодійний матч проти «Ягеллонії» 9-го липня у польському місті Гроєво.

Початок гри – о 13:00 за київським часом.

Усі гроші, виручені з поєдинку, надішлють у благодійний фонд United24, який створений для збору коштів для допомоги Україні.

«Ягеллонія» – представник елітного дивізіону чемпіонату Польщі. Минулого сезону футбольна команда з Бялостока посіла 12-те місце у турнірній таблиці чемпіонату Польщі.

Нагадаємо, що почесний президент ФК «Рух» Григорій Козловський вважає, що якщо президент у найважчі часи залишається в країні, то чому футбол має кудись втікати. Відтак треба зробити все можливе, щоби наступний сезон Української Прем’єр-ліги провести на території України.

У червні у Винниках на стадіоні імені Мирона Маркевича футбольний клуб «Рух» разом із благодійним фондом «Домівка милосердя» провели доброчинний захід до дня батька. Свято організували для дітей-сиріт та діток, які вимушені були покинути свої домівки через війну.

ІА "Вголос": НОВИНИ