Скандальна ТікТок-блогерка di.rubens назвала відомого офіцера ЗСУ, українського блогера Анатолія Штефана «ганьбою армії». Також вона пригрозила військовому покаранням від Міністерства оборони та судовою справою.

Про це скандальна блогерка заявила у соціальних мережах.

Скандальна блогерка заявила, що Анатолій Штефан воює з «мірним насілєнієм»

Так, «тік-токерка» заявила, що Анатолій Штефан воює із «мірним насєлєнієм» і вона готується покарати українського військового за допомогою Міноборони та суду.

Блогерка, яка хвалить Росію, обізвала Анатолія Штефана «ганьбою армії»: відео

Відомо, що дівчину розлютило те, що український офіцер показав відео, на якому скандальна блогерка, обираючи між Україною та РФ, вибрала державу-агресора. Розголос серед українців розізлив блогерку та вона вирішила помститись Анатолію Штефану, який опублікував її відео у соцмережах.

Скандальна українська блогерка обирає РФ: відео

Анатолій Штефан подаватиме у суд на блогерку-любительку РФ

Український офіцер Анатолій Штефан у коментарі ІА Вголос пояснив, що скарга проти нього дійсно надійшла у Міністерство оборони України. Наразі там готують відповідь скандальній «тік-токерці».

«Про відкриття справи нічого не знаю поки. Фактів для справи немає, оскільки відео було поширене нею самою», - наголосив український військовий.

Крім того Анатолій Штефан додав, що він теж готує документи у суд, оскільки скандальна блогерка образила його честь та гідність. Офіцер ЗСУ додав, що поширення подібного контенту на 7 році війни є неприпустимим.

Також, як з'ясувалось, скандальна «тік-токерка» співпрацює із мережею магазинів «Алло», яка і досі не відреагувала на українофобські погляди дівчини.

Більше новин читайте за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ