Команда Василя Козаря на виїзді розгромила грецький «Амінтас Амінтау» 26:11. Головний тренер «Галичанки» Василь Козар бачить цей матч як підготовчий до третього туру чемпіонату України.

Знав, у який гандбол грають у Греції, каже Василь Козар, головний тренер «Галичанки». – Господарі нам не змогли створити жодних сюрпризів, натомість наша гра в захисті стала для суперника повною несподіванкою. Ми грали у швидкий сучасний гандбол. Це дало нам результат. Окрім вдалої командної гри в захисті, добре зіграли воротарі Ліза Гілязетдінова та Марія Гладун. Знаючи характер грецької команди, нам удалося зламати їхній азарт ще на початку гри. Суперник відчув, що слабший, і зупинився.

Чи задоволені тим, як зіграла команда в нападі?

Є деякі проблеми. Наразі не в найкращих ігрових кондиціях перебувають Тамара Смбатян та Ірина Стельмах. Натомість у захисті добре зіграли дві Наталі – Савчин та Сабова.

Вас особисто не здивувало те, що «Галичанка» за весь матч пропустила лише 11 голів?

У першому таймі пропустили сім голів, а в другому – чотири. Нашого темпу суперник не витримав, тому такий і рахунок.

Яким буде матч у Львові? Він  фактично лише формальність…

Не можу не погодитися. Надіємося, у цьому поєдинку подаруємо свято нашим уболівальникам. 22 лютого розпочнеться третій тур чемпіонату України, тому всіх гравців треба підвести до хорошого рівня. У матчі-відповіді, можливо, більше зіграють ті гандболістки, які менше виступали у Греції.

P.S. Матч-відповідь відбудеться у Львові 14 лютого. Початок гри в палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник»)  о 18:00.

ІА "Вголос": НОВИНИ