Усіх гурманів та поціновувачів вишуканих страв та українського вина Biologist запрошують відвідати TERRA Restaurant 10 листопада о 19:00, де відбудеться гасто-вечір від шеф-кухаря – Артура Туманяна

На Вас чекає справжня цілісна історія страв та напоїв, які будуть найкраще підкреслювати та відтіняти смаковий букет їжі. У програмі — страви з особливою презентацією, які подаються у визначеному порядку та супроводжуються додатковими елементами.

До кожної страви від шеф-кухаря подаватиметься окреме вино від української виноробні — BIOLOGIST. Це маленька виноробня під Києвом — унікальне господарство, що відмовилось від загальноприйнятих правил виноробства. Її філософія — створювати вина, у гармонії з природою. Саме тому BIOLOGIST — це натуральні вина зроблені з душею.

Гастро-вечір — це не просто привід смачно поїсти, а ще чудова можливість доєднатися до високої кухні, познайомитись із творцем цих вишуканих страв та провести час у приємній компанії у ресторані нового покоління! Приєднуйтесь і Ви! Кількість місць обмежена.

Щоб забронювати столик телефонуйте:
+380 32 242 22 21
TERRA Restaurant — тут є все для Вашого естетичного та гастрономічного задоволення.
м. Львів-Винники,
вул. Хмельницького, 9Б
комплекс Emily Resort

ІА "Вголос": НОВИНИ