25-річна волонтерка Аліна Михайлово, яка активно допомагає захисникам України протягом неоголошеної російсько- української війни розкритикувала дії та висловлювання народного депутата від фракції «Слуга народу» Євгена Брагара.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Дівчина зазначила, що протягом останніх 6 років, швидше за все, Брагар не переймався долею Батьківщини та її захисників, а активно планував своє майбутнє та будував кар'єру народного обранця.

Волонтерка підмітила, що зараз Брагар дозволяє собі давати «поради» людям, які боронять Україну протягом останніх шести років, дозволяє критикувати дії волонтерів чи писати заяви до поліції з закликом захистити російську мову.

Аліна Михайлова наголосила, що для неї ця «боротьба за справедливість» є дуже дивною , оскільки від Євгена Брагара нічого не було чути, коли було потрібно відстоювати  українську мову по-справжньому.

Крім того, дівчина звернулася до представників фракції «Слуга народу», запитавши, який чином Брагар зміг пройти до партії, уточнивши чи «моральним дегенератам вхід був по пільгам?».

Як писав «Вголос», переживання Брагара: очільник “Слуги народу” розповів про майбутнє депутата-грубіяна в фракції.

ІА "Вголос": НОВИНИ