Про це свідчать дані декларації Гелетея та нишуть «Наші гроші».

Минулого року дохід Гелетея складався із його зарплати як начальника УДО в 218 тис грн. та продажу 15 соток землі за 212 тис грн. Ще 159 тис грн. він вписав в декларацію як «інші доходи». Члени його родини минулого року заробили 64 тис грн. На банківських рахунках грошей ані нього, ані в родини не було.

При цьому Гелетей торік також став власником автомобіля «Ренж ровер» 2013 року випуску, який коштує від мільйона гривень.

Також більше мільйона гривень коштувало весілля старшого сина Гелетея – Олександра. Воно відбулось 11 червня в ресторані «Атмосфера» на даху готелю «Прем’єр Палас» і включало в себе фуршет та основний банкет. Вечірку вів телеведучий Юрій Горбунов, співала група «Друга ріка» Валерія Харчишина.

Церемонію одруження 22-річного студента КНУ ім. Шевченка Олександра Гелетея та призерки всесвітніх конкурсів з банальних танців Дарини Маковецької співробітник івент-агентсва оцінив журналістам в суму понад 1,5 млн грн.

Нагадаємо, в 2014 році президент Петро Порошенко призначив Валерія Гелетея міністром оборони. В тому ж році Гелетей був звільнений президентом і призначений начальником УДО.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ