Геніальність часто ходить поряд із дивакуватістю. Саме тому серед найобдарованіших знаків Зодіаку зустрічається так багато диваків.

Про це в коментарі «Главреду» розповів астролог Влад Росс.

Водолій

Найбільше геніїв, на думку Влада Росса, народжується під знаком Водолія, але геніальність має і зворотну «сторону медалі».

«Дуже часто геніальність і дивакуватість (або навіть шизофренія) ходять рука об руку. Відповідно, у кожної геніальної людини неодмінно будуть свої примхи, параноя, одержимості», - говорить астролог.

З цієї причини саме серед Водоліїв дуже часто зустрічаються і психи. Яскравим прикладом такої подвійності - поєднання геніальності і певних дивацтв - астролог вважає Ніколу Теслу, який, втім, був народжений під знаком Рака, а не Водолія.

«У геніального винахідника, який подарував людству масу корисних речей, були свої» таргани «: він боявся мікробів і міг десять разів мити руки перед їжею. До того ж, за все його життя у нього не було жодної жінки», - зазначив Росс.

Риби та Близнюки

До геніальних знаків Влад Росс також зарахував Риб і Близнюків, феноменальність яких також пов'язана з деякими негативними аспектами. Так, за словами астролога, серед Риб багато наркоманів і алкоголіків, а серед Близнюків - божевільних, людей, які страждають на психічні розлади.

ІА "Вголос": НОВИНИ