Волонтерська ініціатива  «Львівські маскувальні сітки «Оберіг» проводить розіграш латунної гільзи з тризубом за донат для наших Захисників.

Маскування - один з найважливіших аспектів збереження життя особового складу. Це невід’ємна частина успіху наступальних дій, бо дає можливість непомітно вдарити ворога і зникнути до того як він зрозуміє що сталося. Сітка робить невидимими наших військових, техніку і сховки від нульових позицій до полігонів з партнерською допомогою в глибокому тилу. 

Ми маскуємо наше військо з 11 січня 2023 року. 14000 сіток абсолютно різного розміру відшито за цей час. Госпіталь? Бліндаж? Танк? САУ? Пікап? Міномет? Ми накриваємо їх всіх, - пишуть волонтери.

Понад  6000 тисяч квадратних метрів маскування команда берегинь виготовляє щотижня.  

10-15 рулонів спанбонду (400 м/кв в 1 рулоні х 15=6000 м*) . Це від 50 до 75 тис в гривнях лише у звичайний робочий тиждень, - кажуть фахівці.

Спанбонд - легкий, досить міцний нетканий матеріал, не накопичує вологу, швидко сохне, що дозволяє не втрачати маскування у дощову погоду; не світиться у приладах нічного бачення, бо не має синтетичних волокон; фарбується у потрібний колір відповідно до середовища; легко розкладається і складається, не об’ємний у складеному  вигляді; швидко перетворюється на маскувальне полотно у вмілих руках. Полотна віддаються безкоштовно в порядку черги і/або невідкладності запитів  від військових. Тож наявність матеріалу критично впливає на швидкість закриття замовлень.

Тож волонтерська ініціатива  «Львівські маскувальні сітки «Оберіг» проводить розіграш латунної гільзи з тризубом за донат для наших Захисників.

Умови вікторини:

1 квиток - 200 грн.

Всього є 50 квитків. Кількість квитків для однієї людини - не обмежена. Більше квитків - більше шансів на виграш.

Умови розіграшу:
Бути підписаним на нашу сторінку
Лайк під постом про вікторину.
Донат 200 грн, або кратний ці сумі.

Усі кошти буде витрачено на допомогу для військових.

Також можна допомогти волонтерам різними способами:

  • Приєднатися до команди: різати, шити, складати, пакувати…
  • Допомогти фінансово: купити рулони, передати кошти на їх закупку
  • Підписатися на соц мережі і поширювати запит на потребу у матеріалах для маскування.
  • Взяти участь у розіграшах і мати чудове нагадування про те, що тил- це все ще стійкий фундамент для тих, хто робить найскладніше. 

Кожен має значення. Кожна людина, кожна гривня, кожен лайк.  

Наші соцмережі як контакти:

Інстаграм

Фейсбук

 

ІА "Вголос": НОВИНИ