Пресслужба корпорації «Богдан» заявляє, що її президент, колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський після затримання детективами НАБУ оголосив голодування.

Про це повідомляє Українська правда.

Зазначається, що Гладковський оголосив голодування на знак протесту «проти свавілля правоохоронних органів». Він вважає своє затримання незаконним.

За його словами, його ніколи не обмежували у виїздах за кордон. Повісток із викликами на допит чи проведення слідчих дій також не надсилалось. Він стверджує, що весь час співпрацював із детективами НАБУ, надаючи свідчення та необхідні пояснення.

У корпорації кажуть, що Гладковський наголошує на політично вмотивованому незаконному переслідуванні, «яке не має нічого іншого на меті аніж створення картинки для ТБ».

«За останні пів року, відколи я повернувся до корпорації »Богдан«, я десятки разів вилітав за кордон для участі у перемовинах із бізнес-партнерами і завжди повертався в Україну», - каже обвинувачений.

Нагадаємо, скандальний колишній перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський намагався вилетіти з України, однак його не випустили.

Як писав «Вголос», НАБУ затримало Гладковського.

Згодом у «Богдані» заявили, що колишній заступник секретаря РНБО нікуди не тікав з України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ