Голова Пентагону Ллойд Остін протягом дня провів телефонні розмови з головою Міноборони України Олексієм Резніковим та головою Міноборони рф Сергієм Шойгу. Однією з тем обговорень стала війна в Україні.

Про це інформує прес-служба Пентагону.

За даними відомства, в ході переговорів з Шойгу Остін підкреслив важливість підтримки зв'язку в умовах бойових дій в Україні. Більших подробиць обговорень не розкривається. Це вже друга розмова міністрів з початку війни.

При цьому під час розмови з Резніковим голова Міноборони США підтвердив непохитну позицію його країни щодо підтримки українського народу в умовах війни.

«Держсекретар Остін також наголосив на незмінній підтримці міжнародної спільноти у зміцненні сили України та збереженні спроможності України захищати себе в майбутньому. Два лідери пообіцяли залишатися в тісному контакті», - сказано в повідомленні Пентагону.

Як писав «Вголос», вранці 21 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Запоріжжі. Поранено 5 осіб, серед них – 4 патрульні інспектори, які поверталися після нічного чергування.

Додамо, правоохоронці підозрюють десять колишніх поліцейських у державній зраді, оскільки під час окупації частини Харківської області вони перейшли на бік окупантів.

ІА "Вголос": НОВИНИ