Голлівудська актриса українського походження Кетрін Винник підтримала Україну на тлі новин про напружену воєнно-політичну ситуацію.

На особистій сторінці в Instagram зірка поділилася фото біля монумента Батьківщина-Мати, розташованого на території Музею історії України у Другій світовій війні.

Знімок було зроблено під час останнього візиту Кетріна до Києва у серпні 2021 року. Акторка позує в помаранчевих штанах, білому топі та кедах. Свій літній образ вона доповнила капелюхом та сонцезахисними окулярами.

– Я за Батьківщину, Україну, – лаконічно підписала кадр Кетрін.

У коментарях українці подякували Кетрін Виннику за громадянську позицію, а користувачі мережі з різних куточків світу також висловили свою підтримку Україні.

Слід зазначити, що Кетрін Винник знялася в багатьох фільмах студії Paramount Pictures, грала головні ролі в кількох телевізійних шоу, в тому числі «Доктор Хаус», «Криміналісти: мислити як злочинець», отримала головну роль разом разом із Куртом Расселом у фільмі «Мистецтво крадіжки». Та справжню славу їй принесла роль Лагерти у канадсько-ірландському популярному телесеріалі «Вікінги», за яку вона отримала низку нагород.

Кетрін має чітку позицію щодо подій в Україні і завжди підтримує свою історичну батьківщину. «Україна переживає дуже важливі часи, - зауважила вона в одному з інтерв'ю. - Дуже важливо, що українці тримаються один-одного, борючись за свободу та демократичні цінності. Сильно вболіваю за і підтримую її прагнення. Вірю, що це все зробить Україну сильнішою, і все завершиться тріумфом».

ІА "Вголос": НОВИНИ