Про це інформує власкор «Вголосу».

8 липня на засіданні виконкому Луцької міськради розглядали проект рішення про передачу гуртожитку, який належить ПАТ «Електротермометрія», у комунальну власність, щоб люди потім змогли безкоштовно приватизувати своє житло. Рішення передбачало звернення до керівництва підприємства з проханням виключити гуртожиток зі статутного фонду ПАТ «Електротермометрія», що в майбутньому дозволило б його мешканцям стати власниками житла.

Однак проти такої ініціативи виступив депутат Луцької міськради і голова Луцької міської організації «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Євген Ткачук. Депутат повідомив, що власник гуртожитку готовий продати його мешканцям за суму 2 мільйони гривень. І запропонував включити цю суму в міський бюджет наступного року та перерахувати її на адресу ПАТ «Електротермометрія». За словами депутата, така сума є незначна для міста. Втім, члени виконкому не підтримали таку ініціативу Євгена Ткачука.

Як повідомило власкору «Вголосу» джерело, зацікавленість Євгена Ткачука цим питанням можна пояснити тим, що він має певні домовленості з керівником ПАТ «Електротермометрія» Юрієм Малихіним.

ІА "Вголос": НОВИНИ