Голова фракції «Європейської солідарності» у Львівській обласній раді Олег Дуда розповів про першочергові завдання, які стоятимуть перед новообраними депутатами.

Про це Дуда говорив у прямому ефірі «Народного толк-шоу».

«Рік буде надзвичайно непростий. Бо ми зараз на межі локдауну. Зараз розглядається питання, якого типу він буде введений. Ми розуміємо, що економічно не тільки Україна, а й весь світ серйозно постраждав від епідемії, зокрема у виконанні своїх бюджетів. Я думаю, що нам буде важко працювати. Важко буде виконувати свої передвиборчі обіцянки, які, можливо, десь неспівмірно з нинішньою ситуацією пропонувалися», - зазначив Олег Дуда.

За словами депутата, насамперед депутатам треба буде взятися за збалансування бюджету:

«Нам треба буде все збалансувати, збалансувати цей бюджет. Адже викликів багато. Насамперед це коронавірус, ми бачимо, які техногенні речі відбуваються, на це все треба виділяти кошти, щоб ми могли надавати допомогу. І враховуючи, що в нас зараз є 7 районів, але немає чіткого розуміння, як будуть працювати їхні районні ради, ми точно у себе в фракції вже робимо комунікаторні групи для співпраці між різними радами, між різиним ОТГ, щоб робота обласної ради була »над« процесами в ОТГ, щоб ми могли консолідувати всі рішення з рівня огляду області».

Прямий ефір ток-шоу:

Нагадаємо, 1 грудня під час сесії Львівської обласної ради 8-го скликання депутати обрали нового голову ради — представницю “Європейської солідарності” Ірину Гримак.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ