Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заперечує свою причетність до нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк, через який вона померла.

Про це посадовець написав у Facebook.

Андрій Гордєєв зазначив, що розуміє емоції батька Катерини Гандзюк, котрий втратив єдину доньку, тож домагається справедливості.

«Проте, шукаючи справедливість, важливо не зачіпати безневинних людей, мішаючи всіх докупи. Як це не було б важко, треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей», — написав керівник Херсонської облдержадміністрації.

«Аналізуючи останні інформаційні випади, в тому числі з використанням мого імені та посади, переконуюсь, що батьківське горе використовується в політичних маніпуляціях негідниками, які стоять в »тіні«, — додав Андрій Гордєєв та запевнив, що справу буде доведено до кінця.

»Все, що в наших силах, ми спрямуємо для пошуку винних осіб. Я відкритий для допомоги та повністю згоден із тим, що такі страшні речі не можуть відбуватися на Херсонщині та залишатися безкарним«, — зазначив голова Херсонської ОДА.

Як писав »Вголос", батько загиблої активістки Катерини Гандзюк під час засідання тимчасової слідчої комісії  жорстко розкритикував українську владу.

Нагадаємо, громадська активістка та посадовець Катерина Гандзюк померла 4 листопада, не переживши наслідків хімічних опіків кислотою.

ІА "Вголос": НОВИНИ