За словами Клименка, слідство дізналось про те, що підозрюваний у нападі на Фаріон кілька днів перебував біля її будинку. Також завдяки камерам ОСББ вдалось зафіксувати підозрювального.

Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко.

«Про цього чоловіка наразі нічого не відомо. Ми намагаємось встановити, що це за люди були чи людина. Дійсно, ми можемо підтвердити, що кілька днів ця людина перебувала в цьому одязі, який ви бачили у ЗМІ. Ця людина дійсно була біля будинку Ірини Фаріон у визначений час», – додав Клименко.

Щодо зброї, з якої стріляли у Фаріон, очільник МВС сказав наступне: «Відомо калібр. Гільза знайдена. Після розтину, після проведення судово-медичної експертизи ми будемо мати додаткову інформацію, але на все потрібен час».

 У деяких працівників ОСББ були камери спостереження, що працювали на акумуляторах, завдяки чому вдалося отримати деяку інформацію про цей злочин.

«У нас дійсно є деяка інформація, вже зібрана з голів ОСББ, з відеонагляду, яка передається правоохоронним органам. Але, на жаль, не так, як хотілося б, через відключення світла», – зауважив Зінкевич.

Також він підтвердив, що правоохоронці вже мають підозрюваного, адже коли камери спостереження працювали, то дійсно було зафіксовано особу, яка, за свідченнями людей, може виявитися підозрюваним у вбивстві Ірини Фаріон.

ІА "Вголос": НОВИНИ