Глава партії «Слуга народу» Олена Шуляк прокоментувала інцидент з пораненим бійцем, який критикував її законопроєкт. Вона попросила вибачення за те, що приходила до нього в палату з'ясовувати стосунки.

Про це Шуляк написала на своїй сторінці у Facebook. Вона заявила, що часто спілкується з захисниками і в тилу, і на фронті, і метою її таких зустрічей є одне – «як підтримати, як допомогти тим, хто сьогодні захищає країну, як дати їм упевненість у тому, що вони мають відігравати провідну роль у відновленні країни».

Народна депутатка наголосила, що ніколи не хотіла і не прагнула у будь-який спосіб образити жодного з захисників України.

«Як і багато хто з нас, я сьогодні не в окопах під обстрілами. Але про те, як воно там — бачила на власні очі, знаю з перших вуст. І якщо якісь мої вчинки або слова чимось образили бійця, я прошу вибачення. Я точно цього не хотіла, не планувала і не прагнула. А якщо це так було сприйнято – перепрошую», – написала Шуляк.

Водночас Шуляк у своєму пості не вказала, що йдеться саме про Олега Симороза. Також голова «Слуги народу» ніяк не прокоментувала рішення нардепки Галини Янченко залишити партію.

Зазначимо, що моніторингова група повідомила, що Росія почала перекидати на південь Білорусі, тобто до кордону з Україною, техніку та мобілізованих російських окупантів.

ІА "Вголос": НОВИНИ