Про це інформує власкор «Вголосу».

У розпорядженні голови Волинської ОДА йдеться:

«1. З метою використання в культурно-оздоровчих та рекреаційних цілях  виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 25 років без вилучення у постійного лісокористувача ФОП Сулік Олені Юріївні лісову ділянку площею 0,9 га, яка перебуває у постійному користуванні Шацького національного природного парку та розташована у кварталі 5 виділи 28, 29, 31 Світязького лісництва Шацького району.

2. З метою використання в культурно-оздоровчих та рекреаційних цілях  виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 25 років без вилучення у постійного лісокористувача Шереметі В.О. лісову ділянку площею 1,1 га, яка перебуває у постійному користуванні Шацького національного природного парку та розташована у кварталі 5 виділ 6 Світязького лісництва Шацького району».

Також зазначається, що право довгострокового тимчасового платного користування лісами між названими вище постійними та тимчасовими лісокористувачами оформити договорами, які зареєструвати в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Цікаво, що документ з'явився в час, коли уряд погодив звільнення голови Волинської ОДА.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ