В Україні не розпочалася вакцинація від коронавірусу, на Занзібарі застрягли 180 туристів з України, в ОРДЛО підірвали терориста «Довгого», у Києві схопили колишнього заступника міністра інформації так званої «ДНР».

ІА «Вголос» пропонує вам підбірку найважливіших новин за понеділок, 15 лютого.

Новини про коронавірус

Протягом минулої доби в України зафіксували 2332 нових випадки інфікування коронавірусною інфекцією, тоді як 2 478 осіб зуміли перемогти небезпечну хворобу.

15 лютого в Україні не стартувала вакцинація проти коронавірусу, оскільки ще не підписані всі документи.

Число летальних випадків від коронавірусу в Україні продовжує залишатися досить великим. Незважаючи на це, кількість смертей знизилась вдвічі, у порівнянні з даними за початок грудня.

Новини політики

В окупованій Горлівці, що на Донеччині, невідомі особи підірвали автівку командира батальйону окупаційних військ «Довгого», справжнє ім'я якого Сергій Попов. Варто додати, що на момент вибуху бойовик перебував в авто.

Український Уряд ухвалив законопроєкт щодо звільнення глави Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

У Києві схопили колишнього заступника міністра інформації так званої «Донецької народної республіки» і оголосили йому про підозру. Зокрема повідомляється, що затримали політтехнолога Володимира Пряхіна.

Новини світу

Влада Гвінеї заявила, що в країні розпочалася нова епідемія Еболи. Так, шість років тому був зафіксований масштабний спалах лихоманки в країні.

Майже 180 українських туристів застрягли на Занзібарі, Танзанія. Труднощі з повернення на Батьківщину виникли через поломку літака.

В одному зі штатів Америки оголосили надзвичайний стан через негоду. Так, у штаті Орегон спостерігався зимовий шторм.

Новини Львівщини

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський подав у відставку. Низка ЗМІ інформує, що на місце Віконського мають призначити Олександра Шляховського, який від 2 березня 2020 року очолював поліцію Закарпатської області.

ІА "Вголос": НОВИНИ