Володимир Зеленський підписав указ про введення санкцій проти Медведчука та його дружини Оксани Марченко, на Львівщині вибухнула граната, в результаті чого загинули двоє людей.

ІА «Вголос» пропонує вам актуальні новини станом на 20 лютого.

Новини про коронавірус

Минулої доби в Україні було зафіксовано більше 6 тисяч заражень коронавірусом. Також було госпіталізовано 2 225 хворих. Кількість смертей внаслідок хвороби зросла на 73, вилікувалося за день 4 539 пацієнти.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що Україна готова до отримання вакцини і назвав області, які перші її отримають. Вакцину спершу отримають 7 областей: Житомирська, Київська, Чернігівська, Черкаська, Полтавська, Вінницька області та місто Київ.

Головні новини політики за 20 лютого

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська вшанували пам'ять загиблих учасників революції Гідності. Подружжя Зеленських встановило лампадки під хрестом на місці загибелі учасників революції.

Дружина народного депутата і кума російського президента Віктора Медведчука Оксана Марченко записала відео, у якому заявила, що вступає в партію «Опозиційна платформа – За життя».

Володимир Зеленський підписав указ про введення санкцій проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Санкції передбачені на три роки і введені проти 19 юридичних осіб та 8 фізичних осіб.

Колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер закликав президента Джо Байдена якнайшвидше подзвонити українському президенту Володимиру Зеленському.
Головні новини світу за 20 лютого

Нова Зеландія починає кампанію з вакцинації населення від коронавірусу. Вакцинація також розпочнеться у Австралії. В Окленді вже отримали щеплення вакциною Pfizer декілька медичних фахівців. Після цього розпочнеться масштабна вакцинація населення Нової Зеландії.

Військова прокуратура Ірану завершила розслідування щодо збиття пассажирского літака МАУ у небі над Тегераном у січні минулого року. Наразі прокуратура готує обвинувачуваний акт, після чого справу передадуть до суду.

Новини Львівщини за 20 лютого

У місті Дрогобич, що на Львівщині, біля під'їзду одного з будинків вибухнула граната. В рузультаті двоє людей померли, ще одна особа отримала поранення. Відомо, що граната вибухнула в чоловіка у руках.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ