В Україні підтвердили понад 4,4 тис. випадків коронавірусу, в нашу державу вже їдуть перші 500 тисяч доз вакцин, а Зеленський націоналізував трубопровід Медведчука.

ІА Вголос пропонує вам актуальні та важливі новини за 21 лютого.

Новини про коронавірус за 21 лютого

За добу в Україні було виявлено майже 4 з половиною тисяч випадків заражень коронавірусом.  Як зазначається, за добу захворіло 4 489 людей, серед яких - 323 дитини і 133 лікарі. Госпіталізації потребувало 2445 осіб. Вилікувалися від коронавірусу 1557 людини, 58 хворих померло.

Минулої доби в Києві зафіксували 200 випадків зараження коронавірусом. Як зазначається, серед хворих - 111 жінок, 78 чоловіків, 6 дівчаток і 5 хлопчиків. Також за добу померло 6 киян. 73 особи було госпіталізовано, 21 людина вилікувалась.

До України їдуть перші 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу, які Україна купила в Індії. В  індійському місті Пуне відбулося відвантаження вакцин компанії AstraZeneca. Перші 500 тисяч доз відправилися до України та будуть розподілені між регіонами.

До лікарень Чернівецької області доставили 1029 хворих на коронавірус, що є найбільшим показником з початку пандемії. Минулого тижня на Буковині відбулося найбільше госпіталізацій за добу - до лікарень потрапила 131 людина. Загальна кількість госпіталізованих в області становить 1029 осіб, що також є рекордним числом.

Новини політики за 21 лютого

Країни ЄС розглянуть можливість введення нових санкцій проти Росії у відповідь на арешт російського опозиціонера Олексія Навального.  Як зазначається, 22 лютого очільники МЗС країн ЄС проведцть обговорення щодо запровадженння нових санкції у відпоавідь на порушення прав людини в Росії.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про повернення в державну власність нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок», який належить нардепу Віктору Медведчуку. Як зазначається, указ затверджує рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти Медведчука, яке було ухвалене у суботу, 20 лютого.

Новини Львівщини за 21 лютого

На Львівщині у власному будинку знайшли мертвими трьох людей. Трагедія трапилася 20 лютого увечері у с. Сусолів Самбірського району в одноповерховому дерев’яному будинку, що на вул. Жовтневій. У помешканні виявили мертвими трьох людей, які там мешкали.

20 лютого неподалік українсько-польського кордону, на території Львівщини помер чоловік.  Трагедія трапилася на трасі Львів-Шегині між населеними пунктами Шегині та Волиця. Йому на допомогу кинулася працівниця автозаправки і почала робити серцево-легеневу реанімацію. Чоловік повертався зі заробітків та раптово знепритомнів.

ІА "Вголос": НОВИНИ