Постачання до України наступної партії вакцини проти COVID-19 CoviShield (AstraZeneca) можуть відкласти, Миколі Азарову повідомили про підозру  у державній зраді.

ІА «Вголос» пропонує вам актуальні новини станом на 24 березня.

Новини про коронавірус

Постачання до України наступної партії вакцини проти COVID-19 CoviShield (AstraZeneca) можуть відкласти через інформаційну кампанія, яку розгорнули проти цієї вакцини в Україні. МЗС отримало лист від посольства Індії.

За попередню добу в Україні зафіксували 14 174 нових випадків коронавірусної хвороби. Відомо, що загальна кількість хворих від початку пандемії становить 1 579 906 осіб. За минулу добу в Україні: госпіталізовано в лікарню – 5 438 осіб; померли від ускладнень – 342 пацієнтів.

Головні новини політики за 24 березня

Президент України Володимир Зеленський підписав тимчасовий безвізовий режим для туристів з Китайської Народної Республіки. Безвіз діятиме з 1 квітня по 30 вересня 2021 року. Причиною цього стало бажання розвивати дружні відносини між Україною та Китаєм.

Експрем'єру України Миколі Азарову повідомили про підозру  у державній зраді через підписання у 2010 році Харківських угод. За даними слідства, Азаров за попередньою змовою з Януковичем вчинив дії, які нашкодили суверенітету України, її територіальній цілісності і недоторканності.

Головні новини економіки за 24 березня

Міністерство соціальної політики розробило ряд законопроектів, які стосуються сфери застосування прожиткового мінімуму, підвищення його розміру. У міністерстві зазначили, що планують прискорити підвищення прожиткового мінімуму для розрахунку соціальних виплат, які є основним джерелом доходів.

Національний банк України встановив офіційний курс валют на 24 березня 2021 року. Відомо, що американська валюта подорожчала у ціні. Так, її вартість зросла на чотири копійки у порівнянні з попереднім банківським днем.

Головні новини світу за 24 березня

Міністерство охорони здоров'я Індії повідомило, що в країні виявили новий штам коронавірусу з подвійною мутацією. Наразі невідомо, чи пов'язано це зі зростанням випадків коронавірусу в країні.

В Польщі підтвердили 29 978 нових випадків коронавірусу, що є найбільшим числом заражень від початку пандемії. У зв'язку з цим влада країни планує ухвалити рішення щодо карантинних обмежень.

Новини Львова за 24 березня

У Львівській області на коронавірус захворіли 939 осіб. У Львові, своєю чергою, недугу підтвердили у 608 людей. Відомо, що загальна кількість хворих на Львівщині збільшилася до 96 408. У Львові від початку пандемії на коронавірус захворіли 47 897 жителів міста.

Місто Львів 25 березня перейде у «червону» зону карантинних обмежень. У Львові припиняється робота: непродовольчих ринків; закладів харчування, крім онлайн-замовлення та “на виніс”; торгово-розважальних центрів; розважальних закладів та нічних клубів; усі масові заходи.

ІА "Вголос": НОВИНИ