ІА Вголос пропонує вам актуальні новини станом на 24 жовтня.

Новини про коронавірус

За минулу добу, 23 жовтня, в Україні виявили 7 014 випадків коронавірусу. При цьому 125 хворих померли і 2 177 одужали. Найбільше заражень за добу зафіксували у Києві – 560.

В Україні вже зайнято 61% ліжок для хворих на коронавірусну хворобу COVID-19. За добу госпіталізували 1058 людей.

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила працювати кінотеатрам у «червоній» зоні карантину.

Головні новини політики за 24 жовтня

За фактами можливого стеження за народним депутатом Давидом Арахамією поліція відкрила кримінальну справу. Арахамія виявив у своєму автомобілі пристрій для стеження.

Володимир Зеленський зустрівся із координаторкою системи ООН в Україні Оснат Лубрані. Президент провів таку зустріч у 75-ту річницю створення ООН та зробив заяву про режим тиші на Донбасі.

Новини економіки за 24 жовтня

У перший місяць зими українцям перерахують пенсії. Змінити збираються як мінімальну, так і максимальну виплати. Їх підвищать на 57 і 570 грн відповідно.

Новини світу за 24 жовтня

Православна Церква Кіпру визнала автокефалію ПЦУ. Так, Кіпрська Церква, яка є однією з найдавніших помісних Церков, доєдналася до визнання Томосу про автокефалію Православної Церкви України

24 жовтня усю територію Польщі офіційно визнали “червоною зоною” через ситуацію з поширенням коронавірусу. Прем’єр-міністр Польщі заявив, що посилення карантину має принести результати за 10-14 днів.

У президента Польщі Анджея Дуди виявлено коронавірус (COVID-19). Про це повідомив держсекретар канцелярії президента Блавей Спіхальський.

Новини Львова за 24 жовтня

На об’їзній дорозі Львова у селі Пасіки-Зубрицькі сталася кривава аварія. Зіткнулися “Пежо 307” та “Рено Сценік”. Як наслідок, троє людей загинули, четверту рятують медики.

ІА "Вголос": НОВИНИ