В Україні за минулу добу підтвердили понад 18 тисяч випадків коронавірусу. Також 26 березня окупанти влаштували обстріл на Донбасі, в результаті чого загинули чотири воїни ЗСУ.

ІА «Вголос» пропонує вам актуальні новини станом на 26 березня.

Новини про коронавірус

В Україні зафіксували новий коронавірусний антирекорд. За минулу добу фахівці підтвердили недугу в 18 тисяч 132 осіб. Хвороба забрала життя ще 326 людей. До лікарень ушпиталили 4 тисячі 826 пацієнтів.

Україну найближчими тижнями очікує пік коронавірусу. Такі прогнози дають Національна академія наук та Міністерство охорони здоров'я. Наступного тижня, ймовірно, більше половини регіонів країни потраплять до «червоної» зони.

Надзвичайні новини

26 березня збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції, внаслідок чого загинули четверо воїнів ЗСУ. Окупанти влаштували обстріл неподалік населеного пункту Шуми. Ще двоє воїнів отримали поранення.

Головні новини політики за 26 березня

Нардепи зберуться відразу на два позачергові засідання Верховної Ради. Одне з них скликають на вимогу нардепів, а інше на вимогу президента Зеленського. У ВРУ розглядатимуть не лише нещодавні заворушення під Офсом президента.

Головні новини економіки за 26 березня

Національний банк України встановив новий курс валют на 26 березня. Вартість євро і долара продовжило стрімко збільшуватися. Перед вихідними американська валюта здорожчала ще майже на 10 копійок. Долар встановився на рівні 27,96 грн.

Найближчим часом в Україні можуть виникнути перебої з опаленням. У «Нафтогазі» зазначили, що борги виробників теплової енергії перед національною компанією «Нафтогаз» вже перевищили суму в розмірі 820 мільйонів гривень.

Головні новини світу за 26 березня

На півдні Єгипту 26 березня сталася смертельна аварія - зіштовхнулися два пасажирські потяги. Внаслідок зіткнення загинули 32 людини, ще 66 отримали поранення. Трагедія сталася у м. Тахта провінції Сохаг. Один із потягів врізався у хвіст іншого на високій швидкості.

Новини Львова за 26 березня

Кількість хворих на коронавірус у Львівській області продовжує невпинно зростати. За минулу добу додалося ще 1 304 інфікованих. Загалом в регіоні 98 тисяч 744 випадки коронавірусу. Недуга забрала життя 2 тисяч 569 пацієнтів.

У Львові невідомий звернувся до правоохоронців та повідомив про мінування головного залізничного вокзалу. Йшлося про те, що "на площі Двірцевій закладено вибухівку і вибух пролунає через 37 хвилин". На вокзал швидко прибули вибухотехніки та інші фахівці.

ІА "Вголос": НОВИНИ