Два коронавірусні антирекорди, скандал зі «Слугою народу» Анною Колісник, в Україні зникнуть військкомати.

ІА Вголос пропонує вам актуальні новини станом на 31 березня.

Новини про коронавірус за 31 березня

В Україні зросла кількість хворих на коронавірус. Так, підтвердили ще 11 226 випадків коронавірусної недуги. Від початку пандемії в Україні на коронавірус захворіли 1 874 168 людей. Побороти недугу зуміли 1 313 481 особа, кількість померлих від ускладнень хвороби становить 32 825.

Коронавірус встановив два антирекорди. Так, вчора від небезпечної недуги померла найбільша кількість людей за весь час пандемії, а також в українські лікарні число госпіталізацій теж стало найбільшим.

В Україні найближчими днями кількість випадків коронавірусної хвороби буде зростати. Таким прогнозом поділився очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов під час засідання Уряду.

Головні новини політики за 31 березня

Російський президент Володимир Путін провів телефонну розмову з канцлером Німеччини та главою Франції. На перемовини та обговорення Путіним нашої держави відреагували у Міністерстві закордонних справ України.

«Потрібно валити з цієї країни». Таке повідомлення російською мовою написала нардеп від «Слуги народу» Анна Колісник під час позачергового засідання ВРУ. Зібрання відбулось 30 березня.

В Україні запровадять електронний військовий квиток. Е-квиток передбачений у рамках закону, який раніше ухвалив парламент. Замість військкоматів будуть діяти територіальні центри комплектування відповідно до адміністративно-територіального устрою держави.

Головні новини економіки за 31 березня

Уряд України доповнив і розширив постанову про перелік товарів, які заборонено ввозити на території нашої держави з Росії, яка окупувала наші території - частину Донецької та Луганської областей і Крим.

В обмінних пунктах продовжила змінюватися ціна валюти. В останній день березня гривня покращила власні позиції, а євро та долар - різко здешевіли.

Головні новини світу за 31 березня

У Франції виявили нову мутацію коронавірусу. Її назвали «Андрі-Мондор» у честь лікарні в місті Кретей, де вперше її зафіксували. Новий штам коронавірусу несе зі собою мутації, які могли зробити коронавірус більш заразним і зменшити його чутливість до вакцин.

Головні новини Львова за 31 березня

У Львівській області підтвердили 833 нових випадків коронавірусної недуги. Так, загальна кількість хворих в регіоні зросла до 103 670 осіб. У Львові вчора підтвердили 404 заражень на коронавірус. Загалом у місті захворіли 51 545 мешканців.

У Львові знайшли мертвою 19-річну студентку факультету перської філології Львівського університету. Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 19-річний хлопець вбитої. Він родом з Житомирщини.

ІА "Вголос": НОВИНИ