СБУ перешкодила зборам акціонерів «МоторСічі». В уряді пообіцяли українцям зарплати на рівні Польщі та Словаччини. В Росії відбулися чергова хвиля акцій протесту проти арешту опозиціонера Олексія Навального. Помер батько героя АТО Василя Сліпака. В зоні ООС українські бійці знешкодили ворожий безпілотник.

ІА «Вголос» пропонує для вас актуальні новини за 31 січня.

Головні новини про коронавірус: в Україні зафіксували понад  3 тисячі нових заражень за добу

За минулу добу в Україні зафіксували 3177 випадки зараження коронавірусом. Майже 100 люде померло. Серед хворих коронавірус виявили зокрема у 146 дітей та 86 лікарів. Крім того, 1960 хворих потребувало госпіталізації.

Конгресмен США, член Демократичної партії у Масачусетсі Стівен Лінч повторно захворів на коронавірус після того, як зробив щеплення вакцини Pfizer. Лінч отримав другу дозу вакцини і здав негативний тест на коронавірус за день до інавгурації Джо Байдена

У Великій Британії більше 8 мільйонів жителі отримали щеплення від коронавірусу.

Головні новини України

Сьогодні у Запоріжжі повинні були відбутися збори АТ «Мотор Січ», яких ініціювали китайські інвестори та бізнесмен Олександр Ярославський, але на них несподівано увірвались співробітники СБУ.

У неділю, 31 січня, на Донбасі проросійські терористи чотири рази порушили режим тиші. ЗСУ знищили ворожий безпілотник

Головні новини світу

31 січня в Росії відновили акції протесту на підтримку арештованого опозиціонера Олексія Навального. Першими вийшли на вулиці жителі далекого сходу.

Дев’ятьом особам, яких затримали за підозрою у жорстокому побитті у Парижі 14-річного хлопця з України, висунули звинувачення. Перед слідчим магістрату постали вісім неповнолітніх осіб та один повнолітній.

Президент США Джо Байден під час телефонної розмови з російським президентом Володимиром Путіним прямо заявив про агресію Росії проти України.

У неділю, 31 січня, у столиці Бельгії Брюсселі відбувалися акції протесту проти карантинних обмежень. Загалом правоохоронці здійснили 488 адміністративних арештів.

Головні новини Львівщини

У неділю, 31 січня, у Львові на 81 році життя відійшов у вічність батько легендарного воїна АТО Василя Сліпака, який загинув на Донбасі, Ярослав Сліпак. Наразі причини смерті невідомі.

ІА "Вголос": НОВИНИ