ІА Вголос пропонує вам актуальні новини станом на 7 листопада.

Новини про коронавірус

За минулу добу в Україні зафіксовано 10 746 нових випадків COVID-19, при цьому 187 осіб померли і 8685 одужали. Загальна кількість хворих становить 450 934 осіб. Кількість летальних випадків – 8 312 пацієнтів.

Головні новини політики за 7 листопада

Президент Володимир Зеленський під час поїздки на Донбас заявив, що Україна відновить контроль над ділянкою кордону в Донецькій і Луганській областях.

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповів, чому Російська Федерація зриває обмін полоненими з Україною.

Президент України Володимир Зеленський привітав лідера Демократичної партії Джо Байдена з перемогою на президентських виборах у США.

Новини економіки за 7 листопада

Світовий банк виділить 100 мільйонів доларів на відновлення економіки та підприємництва на підконтрольних територіях Донбасу.

В Україні вартість імпортного газу за місяць, з жовтня по листопад, зросла на 23% – з 3955,7 до 4848,3 грн за тисячу кубометрів. Відповідно тарифи для українців також будуть іншими.

Україна вперше ре-експортувала газ до країн ЄС. Це стало можливим завдяки новій послузі оператора ГТС шорт-хол: іноземні компанії можуть зберігати свій газ в Україні або транспортувати його між двома сусідніми країнами.

Головні новини світу за 7 листопада

Демократ та колишній віцепрезидент Джо Байден здобув впевнену перемогу на виборах у США. Відповідно до останніх даних, Байден отримав 284 голоси колегії виборників, тоді як Трамп – 214.

Дональд Трамп заявив, що 9 листопада почне відстоювати в суді свою позицію за результатами голосування на президентських виборах.

В світі зафіксували 623 266 нових випадків коронавірусної хвороби. Загалом кількість хворих зросла до 49 859 957 осіб. Найбільше хворих на коронавірус виявили в США.

ІА "Вголос": НОВИНИ