А Вголос пропонує вам актуальні новини станом на 8 листопада.

Новини про коронавірус

Вчені переконані, що до середини листопада показники захворюваності на COVID-19 наблизиться до 11 тисяч нових випадків на добу. Про це йдеться в прогнозі на сайті Національної академії наук України.

Фахівці назвали регіони України, які протягом наступних п’яти місяців будуть лідирувати за кількістю хворих на коронавірус.Про це йдеться в прогнозі на сайті Національної академії наук України.

З прийняттям нового закону про штрафи за порушення карантину в Україні за відсутність маски на вулиці не будуть штрафувати. Також штрафувати не будуть неповнолітніх.

За минулу добу, 7 листопада в Україні зафіксовано 9 397 нових випадків Covid-19, хвороба забрала життя 138 заражених.

Головні новини політики за 8 листопада

Заступник міністра закордонних справ Євген Єнін заявив, що розвиток переговорів щодо авіакатастрофи пасажирського літака МАУ під Тегераном залежать від того, яку інформацію буде передавати іранська сторона.

Перший президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук дав інтерв’ю журналістам російського видання ТАСС.

25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори та всеукраїнське опитування, яке ініціював президент України Володимир Зеленський.Однак, після проведення опитування Зеленського безліч бюлетенів опинилися на сміттєвому звалищі.

Головні новини світу за 8 листопада

Інавгурація демократа Джозефа Байдена на пост президента США має відбутися 20 січня 2021 року. Про це інформує Fox News.

У неділю, 8 листопада, у Мінську відбудеться Марш народовладдя. З самого ранку у центр міста прямує колона спецтехніки.

Дональд Трамп заявив, що виграв вибори президента Сполучених Штатів, набравши 71 млн законних голосів.

До білоруського Мінська знову почали стягувати військову техніку.Про це повідомляє місцевий портал TUT.BY.

Президент США Дональд Трамп заявив, що його команда має письмові свідчення про факти шахрайства на останніх президентських виборах. Про це він повідомив у Twitter.

Головні новини Львова за 8 листопада

Львівська міська організація ВО “Свобода” вимагає від партії президента Зеленського та їхніх союзників поважати вибір львів’ян.Про це поінформували на сторінці Львівської міської організації ВО “Свобода” у “Фейсбуці”.

В сербському місті Нові Сад добігає кінця чемпіонат світу з самбо у трьох вікових категоріях. Сьогодні порадував українських уболівальників львів’янин Микола Грибик, який виборов “золото” серед юнаків (до 18 років) у надважкій вазі 87+ кг!

 

 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ