ІА Вголос пропонує вам актуальні новини станом на 9 листопада.

Новини про коронавірус

Медики підтвердили в Україні ще 8 тисяч 687 випадків COVID-19. Загальне число інфікованих зросло до 469 тисяч 018.

Президент Володимир Зеленський заявив, що підтримує ідею запровадження в Україні карантину вихідного дня.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що Уряд вже найближчим часом проголосує за впровадження на території України “карантину вихідного дня”.

Головні новини політики за 9 листопада

Остаточні результати “опитування Зеленського” вже підрахували. Про це повідомляє партія “Слугу народу” у Facebook.

Конституційний суд України  відклав розгляд питання про тлумачення норм Основного закону про землю як основне національне багатство через відсутність кворуму на засіданні.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що майбутні переговори радників лідерів країн “нормандського формату”, які заплановані на 13 листопада, будуть важкими.

Новини економіки за 9 листопада

Зниження вартості долара продовжиться і цього тижня. Відповідний прогноз озвучив аналітик Вадим Іосуб. Експерт зазначив, що минулого тижня ціна американської валюти щодо гривні знизилась на 1,1-1,7 %.

Національний банк України встановив офіційний курс євро на 10 листопада 2020 року.

Головні новини світу за 9 листопада

У столиці Грузії відбулись зіткнення між поліцією та протестувальниками, які вимагають перевиборів до парламенту через масові фальсифікації.Грузинська опозиція не згодна з результатами виборів, тому оголосила владі ультиматум – глава ЦВК має піти у відставку, а чинний уряд має звільнити політв’язнів та призначити перевибори.

Головні новини Львова за 9 листопада

У Львові та Львівській області ФОПи перекрили центральні траси, вимагаючи не нищити їхній бізнес.

У прес-клубі Львова відбувся брифінг на тему «Вибори до Львівської міської ради» за участі представників партій «Європейська Солідарність», «Голос», «Варта» та «Свобода». Учасники брифінгу застерегли партію влади та її політичних сателітів від спроб сфальсифікувати результати виборів у Львові.

ІА "Вголос": НОВИНИ