Навіть відверто антиукраїнська влада Зеленського іноді робить показові проукраїнські заяви та вчинки — адже боїться, що українці просто знесуть її як і всіх попередників.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив очільник Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

«Ні Леонід Кучма, ні Леонід Кравчук не мають жодного морального права представляти Україну у ТКГ в Мінську. Вони давним давно мали бути люстровані і взагалі навічно відсторонені від будь-яких державних процесів. Ну Кравчук же разом із Медведчуком партію створював! Ми що, про це вже всі забули?» - зазначив політик.

За словами націоналіста, основа незалежності України - це українська нація:

«Ви знаєте, в чому є сила України? Чому Україна буде незалежною? Тому що українська нація, люди, є головним гарантом незалежності. Люди роблять свою роботу, вони виходять на вулиці, вони приводять до влади нових політиків...Але ці нові політики за короткий час зраджують цих людей. І тоді доводиться знову виходити на вулиці...Цей процес вже повторюється тричі. Вчетверте він буде жахливий. Тому я не хочу його. Я закликаю владу почути людей ще до того моменту, як вони вийдуть на вулицю і зметуть всіх».

«Тут багато хто намагається говорити, нібито Зеленський робить не такі вже й зрадницькі кроки, нібито він часом робить і те, що мало би задовільнити проукраїнського виборця. Так я вам хочу сказати: ця влада робить ці кроки не через те, що вона любить Україну, а через те, що вона боїться, аби її не знесли так само, як Лукашенка. Тому ми з вами маємо бути як і на кожному майдані - послідовними, сильними, проукраїнськими, єдиними. І тоді з нами буде рахуватися будь-яка влада», - додав Любомир Мельничук.

ІА "Вголос": НОВИНИ