Про це повідомляє Футбол 24

Колишній віце-голова правління «Арсенала» Девід Дін розповів  історію, що трапилась з ним та Арсеном Венгером в Україні під час Євро-2012.

«Один з матчів проходив в Україні, у Львові. У той день, коли ми приїхали, дощ лив немов з відра. І з якихось причин на машині не можна було під'їхати до стадіону. Ми перебували десь за півмилі від арени, яку в буквальному сенсі бачили вдалині.

І натрапили на поліцейське загородження, біля якого знаходилося чотири досить міцних українських співробітника правопорядку в формі. Вони вказали нам пальцем: мовляв, проїзду немає, і нам варто повертатися назад. А ми приїхали на матч. Більш того, Арсену належало відпрацювати блок для телебачення.

Але з нами був колишній президент польської федерації футболу, який непогано говорив російською. Він звернувся до хлопців, сказавши: "Нам треба проїхати, з нами Арсен Венгер в машині". Ті не повірили. І ми уклали з ними угоду: якщо Арсен вийде з авто, щоб сфотографуватися з ними, вони нас пропустять.

Вони погодилися, бо не вірили, що він з нами. Ось Арсену і довелося виходити з машини, під проливним дощем робити фото з кожним з чотирьох солдатів. Що цікаво, нам ще й надали супровід прямо до стадіону», – сказав Дін.


 

ІА "Вголос": НОВИНИ