В Олександрiї медики «швидкої»відмовилися приїхати на виклик до хворої з температурою 40,1.

Про це iнформує Златопiль.

Хворій просто порадили випити парацетамол. При цьому медики зізналися: бояться їхати.

Цiєю iсторiєю олександрiйка Валентина подiлилася з головою громадської органiзацiї “Думка Громади” Олександром Кияшко.

“У мене кiлька днiв тому трапилася така iсторiя, яка мене шокувала. У моїй падчерки пiднялася температура, це було вдень. Вимiряли температуру, було 38,3. Подивилися горло, я зрозумiла, що це ангiна, швидше за все, тому що горло було дуже запалене. Ми пили жарознижуючi, полоскали горло, але їй не ставало краще. I до восьмої вечора вона сказала, що їй дуже погано, в головi паморочиться i вiдчуття такi, що трохи до судом не доходить. Вимiрюємо температуру, у неї – 40,1 “- розповіла жінка.

Потім від медиків "швидкої" отримала негативну відповідь на виклик. Натомість жінці порадили їхати у лікарню на "таксі".

При цьому жінка вирішила так не залишити історію з медиками "швидкої" і пішла на розмову з винними.

“Мiсцева влада та медики запевняють, що у нас все готово до прийому хворих на коронавiрус, але разом з тим швидка не приїздить на виклики з високою температурою. Добре, що це була ангiна, а якби це, не дай Бог, був би коронавiрус? I Валентинi порекомендували їхати на таксi, коли МОЗ говорить про те, що самим не потрiбно їхати в лiкарню. Але i якщо дзвонити сiмейним лiкарям, то це теж не завжди працює. Вони або трубку не беруть або говорять, що нiчим не можуть допомогти. Замкнуте коло виходить…”- говорить Олександр Кияшко.

ІА "Вголос": НОВИНИ