Зовсім скоро настане холодна пора, про яку навіть думати не хочеться. Адже спогади про те, що ми пережили минулої осені-зими з електроенергією, лише пригнічують. Як би там не було, маємо готуватися до схожої ситуації, бо окупанти не сплять.

Варто розуміти, що навіть без повторних атак на об’єкти критичної інфраструктури електроенергія може бути нестабільна. Не всі електростанції вдалося відновити, а тих, що працюють, може не вистачити, щоб забезпечувати весь Львів.

У такому разі варто подбати про інтернет заздалегідь. Адже зараз дуже важливо й необхідно постійно бути  на зв’язку, моніторити свіжі новини, та й зрештою просто працювати. Люди, які мають дистанційну роботу, гостро відчули необхідність в інтернеті, який працює без світла.

Оптичний (оптоволоконний) інтернет – це справжній рятівник для всіх українців під час осінньо-зимового періоду. Він працює завжди і безперебійно. Ті, хто вже підключили оптичний інтернет, задоволені ним на всі 100%.

Оптичний інтернет не лише надійний, але й швидкісний – до 1000 Мбіт/с. Це в 10-20 разів більше, ніж інтернет з традиційним мідним підключенням швидкістю 50-100 Мбіт/с.

Як оптичний інтернет працює без світла? Інтернет-провайдер LinkCom прокладає оптоволоконний кабель від центрального комутатора безпосередньо до вашої оселі. Зі свого боку ми забезпечуємо безперебійну роботу цього комутатора. Тому інтернет працює навіть за відсутності світла.

Що потрібно з вашого боку? Вам потрібно подбати про безперебійник. Ним може бути UPS, генератор чи звичайний павербанк. Під’єднуєте будь-що з переліченого до свого абонентського обладнання – інтернет з’являється за лічені секунди. Детальніше дізнавайтеся за посиланням.

Оптичний інтернет – це справжній винахід, який дуже допомагає вже тисячам наших клієнтів у Львові. Приєднуйтеся й ви, зробіть це заздалегідь і без черг. Адже попит на оптоволокно восени збільшується в кілька разів.

ІА "Вголос": НОВИНИ