Проєкт “Говорить Великий Львів” телеканалу NTA знову серед лідерів інформаційного мовлення України у своєму часовому слоті. Випуск за 30 вересня лише у прямому ефірі подивились понад 560 тисяч глядачів.

Частка переглядів випуску, темою якого стали потенційна відставка спікера ВРУ Дмитра Разумкова, ситуація з газом в Європі, становила 1,95%. Середній час перегляду програми – 23 хвилин, що свідчить не лише про актуальність тем, які піднімаємо в ефірі, а й про цінність аналізу та думок наших спікерів.

“Проєкт “Говорить Великий Львів” – серед лідерів політичних проєктів не лише на Західній Україні, а й на сході та в центральних областях держави. А ще ми завоювали довіру глядачів не тільки в Україні, а й за її межами. Кожного ефіру отримуємо тисячі дзвінків і стільки ж коментарів у соцмережах із питаннями та пропозиціями. Ми чуємо вас і щопрограми намагаємось доносити до влади думку нашої аудиторії”, – йдеться у повідомленні телеканалу NTA.

“Говорить Великий Львів” – унікальний суспільно-політичний майданчик Західної України, виходить щочетверга на телеканалах  NTA та “Еспресо”, а також у соцмережах проєкту. Серед гостей: народні депутати, політологи, журналісти, економісти – люди, які мають авторитетну думку і здатні змінювати життя в країні.

ІА "Вголос": НОВИНИ