Канал проєкту на платформі перетнув позначку у сто тисяч підписників і їхня кількість продовжує рости. За минулий рік загальна кількість переглядів на YouTube сягнула дев'яти з половиною мільйонів.

На Facebook-сторінці перегляди перейшли за межу позначки у понад 21 мільйон. «Говорить Великий Львів» - це єдиний українськомовний проєкт загальнонаціонального масштабу, який мовить не зі столиці.

Щотижня у четвер о 19:15 відомі політики, експерти та фахівці з різних галузей дискутують на важливі загальноукраїнські і міжнародні теми. Проєкт неодноразово ставав лідером інформаційного мовлення у своєму часовому просторі.

Лише у прямому ефірі телеканалів НТА та «Еспресо» одночасно його дивляться майже мільйон українців. Якщо ти не підписався на соцмережі проєкту - зробити це можна ось тут:

  •  ">

  •  « data-schema-attribute=»">

Говорить Великий Львів - інформаційна тероборона України!

Нагадаємо, як повідомляв NTA найбільший суспільно-політичний майданчик Заходу України ще минулого року вийшов на новий етап розвитку, здобувши понад 100 тисяч підписників на найпопулярнішому у світі відеохостингу YouTube.  Попри гібридну війну Росії проти України, яка особливо активно триває в інформаційному просторі, українськомовний ютуб продовжує набирати оберти.

Таким чином, «Говорить Великий Львів» став найпопулярнішим YouTube-каналом, який мовить з Заходу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ