Випуск толк-шоу «Говорить Великий Львів» за 22 липня тільки у прямому ефірі телеканалу «Еспресо» подивилися пів мільйона глядачів. Частка переглядів становила 1,79 %.

Таким чином програма вийшла в лідери інформаційного мовлення  у своєму часовому слоті. Це означає, що програму подивилася найбільша кількість глядачів порівняно з проєктами на інших інформаційних каналах (“Прямий”, “Україна 24”, “5 канал”, “Наш” та інші).

Також високим є і середній час перегляду програми – 28 хвилин, що є якісним показником для інформаційного мовлення.

“Що таке телевізійні рейтинги? Це зріз того, що дивляться глядачі, що найпопулярніше серед них, що викликає інтерес. Якщо відображати графічно, то це така хвиляста “кардіограма”. Так от, коли вчора тривав проєкт “Говорить Великий Львів”» , то в телеканалу “«Еспресо”» стався відчутний стрибок. Ми випередили всіх наших колег з інших каналів. І що тут приховувати, для нас це дуже і дуже приємно” – пояснює ведучий і співавтор проєкту, креативний директор телеканалу NTA Віталій Крутяков.

Зокрема, у четвер, 22-го липня, гості проєкту “Говорить Великий Львів” дискутували про наслідки для України остаточного погодження США та Німеччиною запуску “Північного потоку –2».

Відзначимо, що “Говорить Великий Львів” – серед лідерів політичних проєктів не лише на Західній Україні, а й на сході та в центральних областях. Проєкт також дивляться далеко за межами в Україні.

“За два роки існування ми завоювали довіру глядачів. Розуміємо відповідальність і важливість піднятих тем, тому детально аналізуємо події, допомагаємо нашим глядачам розібратись у ситуаціях в Україні та світі. Серед наших гостей: народні депутати, політологи, журналісти, економісти – люди, які мають авторитетну думку і здатні змінювати життя в країні» – говорять у команді проєкту.

«Ідемо у коротку відпустку з чистою совістю і, що не менш важливо, гарними рейтингами. Вчора «Говорить Великий Львів» у своєму ефірному часовому слоті (проміжку) дивилися найкраще з-поміж усього контенту українських інформаційних телеканалів. Тож знаємо, як впевнено рухатися вперед», – написала у себе на сторінці у фейсбуці ведуча проєкту, генеральна продюсерка  телеканалу NTA Наталія Струк.

«Говорить Великий Львів» – це відкритий та найбільший суспільно-політичний майданчик Західної України, що виходить щочетверга о 19:15 на телеканалах NTA та «Еспресо», а також у соцмережах проєкту. Зараз проєкт пішов на невеликі канікули, щоб повернутися в ефір уже в серпні – з новими темами, гостями. І, звісно, до 30-ліття Незалежності України будуть несподіванки, ексклюзивна подача, факти та сюжети.  

ІА "Вголос": НОВИНИ