Двох чоловіків, які ховалися в авто та сподівалися непомітно перетнути кордон України з ЄС в Шегинях, затримали українські прикордонники.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
 
Так, під час в’їзду на територію пункту пропуску 23-річний пасажир заховався за заднім сидінням та не надав документи для проходження контролю. Проте в ході перевірки авта прикордонний наряд  знайшов чоловіка.
 
 В іншому випадку українець також заховався за сидінням. Проте, коли мікроавтобус заїхав в пункт пропуску, чоловік вийшов та тихесенько попрямував  в бік Польщі, оминаючи паспортний контроль. Прикордонники дали знати чоловікові, що вони його бачать. 
 
 У ході бесіди прикордонники з’ясували, що підстав для перетину кордону в умовах правового режиму воєнного стану чоловіки не мали.
 
Осіб через кордон не пропустили та притягнули до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП. Стосовно перевізників прикордонники Львівського загону скерували  повідомлення до Нацполіції, в їх діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
 
Читайте також у «Вголосі»: на Львівщині чоловік вивісив у себе на балконі прапор з комуністичною символікою.  

ІА "Вголос": НОВИНИ