Нардеп від ВО «Свобода» Оксана Савчук зареєструвала проект постанови про скасування рішення ВРУ щодо відкриття так званого «ринку землі». Юридичне управління партії готує подання до Конституційного Суду щодо визнання відповідного закону антиконституційним.

Про це повідомив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Заява Всеукраїнського об’єднання «Свобода» щодо ухвалення землеграбіжницького закону Зеленського-Порошенка:

Рішення Верховної Ради України про розпродаж української землі є злочинним, аморальним і антиконституційним.

Нічні злодії з депутатськими мандатами, ховаючись за масками, влаштували олігархічний бенкет під час епідемії та узаконили крадіжку найбільшої української цінності – землі.

Влада і її союзники з так званої патріотичної опозиції, усі ці служки олігархів у парламенті, зневажили волю свого працедавця – українців, більшість з яких категорично проти земельного дерибану. Прикриваючись нібито вимогами МВФ, турботою про українського фермера та селян, лякаючи дефолтом задля отримання кредиту, вони продали майбутнє наших дітей і онуків, продали Україну.

Цей закон призведе до купівлі за безцінь української землі олігархами-латифундистами та іноземними банками. Спершу через підставних осіб вони за безцінь викуплять паї збіднілих українських селян. А з 2024 року, отримавши право збільшувати концентрацію земель до 10 тис. га в одні руки, вже не ховаючись розділять між собою решту українських земель, зокрема тих, що перебувають у державній і комунальній власності. Українське фермерство фактично буде знищене.

Голосування показало, що до відвертих ворогів України з ОПЗЖ в цьому парламенті долучилися ще 259 зрадників-мародерів. Вони представляють фракції «Слуга народу», «Європейська солідарність» і «Голос», а також депутатську групу «Довіра». Усіх ми знаємо поіменно, і всі вони понесуть відповідальність за скоєний злочин.

Всеукраїнське об‘єднання «Свобода» продовжує боротьбу:

– народний депутат України Оксана Савчук підготувала і зареєструвала

Проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про ухвалення в другому читанні та в цілому проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення (реєстр. №2178-10 від 10.10.2019 р.).

– юридичне управління ВО «Свобода» готує подання до Конституційного Суду про антиконституційність землеграбіжницького закону Зеленського-Порошенка.

Є «Свобода» – буде Україна! Переможемо!

ІА "Вголос": НОВИНИ