Гравець, що належить київському «Динамо» Ібрагім Каргбо, що виступає на правах оренди у донецькому «Олімпіку», отримав подвійний перелом ноги у матчі із луганською «Зорею». Цей матч було зіграно минулої середи, 28 квітня.

Це була пропущена гра 10-го туру чемпіонату України з футболу.

«Зоря», що знаходиться на третьому місці і відставала від «Шахтаря» на чотири очки, могла впритул наблизитися до другого місця, яке дозволяє вже влітку стартувати у кваліфікації Ліги чемпіонів. Натомість «Олімпік» знаходився на останньому, 14-у місці із 18-а очками. Стільки ж було у «Миная». Через те гра між цими командами вийшла безкомпромісна і часом жорстка.

«Олімпік» переміг «Зорю», набрав 21 очко і залишив останнє місце.

В одному із епізодів Ібрагіма Каргбо було травмовано. Під час гри йому назустріч вибіг воротах «Зорі», який жорстко зіграв у стику з Каргбо. Відтак у гравця багатоосколковий перелом великої берцевої кістки і перелом малої берцевої кістки.

Йому вже зробили операцію, що тривала дві години. Гравцю встановили стержень у кістку. Він вже навіть може ставати за допомогою милиць. Однак повноцінно зможе ходити десь через 2,5 місяців. і якщо все буде добре на рентгені, то через 3,5 місяців 21-річний гравець зможе потрохи бігати. Лише через рік йому знімуть стержень.

Лікарі оптимістичні у своїх прогнозах стосовно можливості молодого гравця продовжувати кар'єру футболіста.

На фото - момент зіткнення і перелому.

Фото з сайту www.dynamo.kiev.ua

Читайте також...

ІА "Вголос": НОВИНИ