Президент ФК «Рух» та колишній депутат Львівської облради Григорій Козловський поділився своїми думками про війну в Україні та про ставлення до росіян.

Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю «Слава +».

Григорій Козловський до останнього не вірив, що в Україні буде війна. Водночас розмови про можливий повномасштабний наступ росіян були.

Президент ФК «Рух» після масштабного вторгнення прийняв рішення залишитись в Україні попри те, що він багатодітний батько і має право перетнути кордон.

Також в інтерв'ю журналіст поговорив з Козловським про відпочинковий комплекс «Емелі резорд». Адже там від початку повномасштабної війни вони почали приймати біженців. Сам комплекс мав відкритись влітку, проте через війну його відкрили навесні.

На запитання, що чекає росію, Козловський відповів, що вона приречена на знищення і в неї немає інших шансів. Проте він дуже хоче, щоб це було при нашому житті.

Про що таке «рускій мір» Козловський сказав коротко: «Це територія болота, неуків і такої гнилі. І вони цю територію хочуть зробити максимально широкою».

Дружина Козловського Юлія Думанська в інтерв'ю розповіла історію, як на Кіпрі кидала каміння в росіян. З'ясувалось, що там був автопробіг на підтримку рашистів, тому Юлія разом з іншою жінкою вирішили в бік російських прапорів кидати каміння. 

ІА "Вголос": НОВИНИ