Про це під час брифінгу у Верховній Раді 22 червня 2017 року заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Левченко, - передає прес-служба «Свободи».

«Замість того, щоби повернути контроль над теплоенергетичним комплексом міста громаді, Київрада залишила приватну монополію «Київенерго». Замість того, щоби створити комунальне підприємство, яке би піклувалося про киян, «мер» Кличко і його команда продовжили договір оренди з Ахметовим. Договір закінчується цьогоріч, але замість його розірвання депутати проголосували навіть за вивчення питання «компенсації», яку Київ має сплатити олігарху», – заявив свободівець.

Націоналіст повідомив, що в рішенні, яке ухвалили в Київській міській раді, навіть не прописали, що після закінчення договору майно має лишатися виключно в комунальному управлінні. Тому Юрій Левченко закликав киян перевірити, як голосували їхні депутати, та тиснути на них, аби принаймні після того, як нарешті скінчиться термін продовженого договору, повернути комплекс під контроль громади.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ