У м. Очаків, що у Миколаївській області, відбувся 15-тий Всеукраїнський спортивно-терапевтичний табір Міжнародної Антинаркотичної Асоціації. Захід унікальний, адже об’єднав людей, якій одужують від різного роду залежностей.

Про це Громадська рада при Львівській облдержадміністрації повідомила на своїй сторінці в Facebook. 



"Терапевтичні групи, мотиваційні заняття, незабутні емоції від спортивних змагання на березі моря - лише частина того, чим учасників табору мотивували на подолання власних проблем", - пишуть в громадській раді.
 
Участь у заході взяли близько 600 учасників з України, Молдови, Казахстану та Азербайджану. Серед них - представники громадської організації Міжнародна Антинаркотична Асоціація м. Львів. А також начальник управління з питань сімейної політики та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Уляна Дорош, начальник управління соціальних гарантій департаменту соціального захисту населення Іван Тимочко та голова з питань соціального та цивільного захисту населення комісії Громадської ради при ЛОДА Олександр Тращенко

Табір проходив під гаслом: "Незалежній Україні - незалежну молодь".


ІА "Вголос": НОВИНИ