До завершення цього тижня усі перевізники повинні повернутися до графіків роботи, які їм затвердили до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це сьогодні, 30 березня, повідомив заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.

За його словами, управління транспорту отримує багато скарг від мешканців області на перевізників, які не виходять на маршрути або безпідставно знімають автобуси з рейсів. Через що мешканці не можуть вчасно добратися на роботу або вирішити свої справи.

Щоправда, в перші дні і навіть тижні широкомасштабного вторгнення росії в Україну багато транспорту залучали для перевезення військових та вимушених переселенців. Зараз вже такої кількості автобусів не потрібно. Тому перевізники можуть повертатися до своїх прямих обов’язків.

Юрій Бучко запевнив, що з наступного тижня спеціальна комісія перегляне роботу перевізників та зробить висновки щодо їхньої роботи.

«Якщо проблема не вирішуватиметься, то звертатися можна в управління транспорту та зв’язку або за номером телефона 112», - каже він.

Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос», вчора рашисти загрожували Львівщині обстрілами з території білорусії та з акваторії Чорного моря. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ