Екснардеп Тетяна Чорновол на своїй сторінці у «Фейсбуці» написала, що Сергій Пашинський став «першою репресією реваншу».

"Лідер Майдану і той, хто підписав перший бойовий наказ в АТО. Особистий ворог Путіна і той, хто вирвав з рота в Януковича і повернув у бюджет 1.5 млрд. доларів. Кинутий за грати на замовлення Портнова. Підтверджується те, про що я говорила і раніше: ЦВК і все це «шабунівське громадсько-активістське кодло» було п’ятою колоною і відпрацьовувало на Портнова«, - написала вона.

Та додала: »Пашинський мій друг. Я пишаюсь ним. Друг, яких мало. Заради країни він готовий йти до кінця. Він не тільки, як лев, боровся і повернув в бюджет вкрадене Януковичем, а зараз саме за це - тобто за країну, за народ пішов в тюрму. Ех, український народ... Ви не лише це допустили - ви радієте... Ви завжди радо вірили в брехню про нього і таких, як він.

Народ аплодує, хоча для народу не секрет, що арешт – замовлення Портнова. Портнов сам цим хизується. Також, цей арешт – свідчення того, що у нас реванш - це помста Пашинському за Майдан. А також цей арешт – свідчення капітуляції і свідчення помсти Путіна«.

Як писав »Вголос", “Ви ще і радієте?”: Чорновол влаштувала істерику через арешт Пашинського та звинуватила українців.

ІА "Вголос": НОВИНИ