Львівський громадський транспорт повинен працювати до півночі.

Про це сьогодні, під час засідання сесії Львівської міської ради заявила депутат від фракції «Європейська солідарність» Оксана Маруняк.

Вона зазначила, що до початку пандемії маршрутки у Львові курсували до 23.00.  Під час посиленого карантину у Львові скоротили тривалість курсування громадського транспорту. Маршрутки почали їздити до 21:00 вечора. Це пояснювали тим, що львів’яни сидять вдома в локдауні, а громадський транспорт возить повітря.

Проте зараз Львів перебуває у «зеленій зоні», вартість проїзду підвищили до 10 гривень. А львів’яни змушені ввечері, після дев’ятої,  повертатися додому пішки.

«Це проблема і для мешканців Львова, які доїжджають на роботу з навколишніх сіл. Люди змушені годинами чекати на транспорт, який вже давно зійшов з маршруту», - зазначила Оксана Маруняк.

Тому вона звернулася до до керівника управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ореста Олеськіва з вимогою продовжити графік курсування громадського транспорту у Львові до опівночі.

ІА "Вголос": НОВИНИ