Гроші військовослужбовцям, звернення до поліції через великогабаритний транспорт та робота комунальників на вихідних  - у Львівській міській раді 19 січня під час засідання виконкому погодили низку рішень.

Так, одноразову виплату в розмірі 25 тис грн отримуватимуть не лише військовослужбовці-мешканці Львівської міської територіальної громади, які підписали контракт у 2019−2020 роках, але й ті, які його підписали/підпишуть у 2021 році, на строк не менше трьох років для проходження військової служби у Збройних силах України.

Також із резервного фонду виділять 889,5 тис грн на ремонт у будинку на вул. С. Ковалевської, 3.

До того ж погодили, що цими вихідними комунальні служби міста знову працюватимуть в режимі робочих днів. Триватимуть роботи з очищення вулиць, ліквідації бурульок і снігових нависань на дахах та очищення дощоприймачів.

Також виконком затвердив Порядок скерування дітей та сімей з дітьми до комунальної установи «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради. Цей Центр запрацює незабаром.

Ухвалили також, що Львівська мерія звертається у правоохоронні органи щодо посилення контролю за в'їздом у місто великогабаритного транспорту, адже він, за словами мера Садового, створює затори і блокує рух іншого транспорту.

Читайте більше новин про Львів та Львівщину на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ