Сьогодні, 29 квітня, о 20:00 відбудеться онлайн концерт з бомбосховища гурту «Гуцул Каліпсо», а 30 квітня о 19:00 артисти виступатимуть наживо в LV Café Jazz club.
Про це повідомили організатори концертів Український Мистецький Фронт.
 Гурт, заснований восени 1999 року на горищі у місті Чернівці, зіграє наживо у підвальному LV Café Jazz club. 
 
Квитки на подію - в LV Café Jazz club. Вартість - 500 грн.
 Стрім з львівського бомбосховища дивіться тут

Як відомо, стиль гурту можна класифікувати як jazz, bukovinian folk, hip-hop, reggae, ska, funky music from Bukovina. Якщо говорити простіше - то публіка заводиться з півоберту.
За плечима Гуцул Каліпсо дуже багато виступів на великих та не дуже майданчиках, як мінімум у 4 країнах (Україна, Росія, Білорусь та Польща): Країна Мрій, Червона Рута, Перлини Сезону, GBOB, Захід Фест, Men's Fest, Таврійські Ігри та багато інших.

Зібрані  з концертів кошти Гуцул Каліпсо та Український Мистецький Фронт передають на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ.

Нагадаємо, Український Мистецький Фронт створили у березні 2022 року під час війни росії з Україною музикант та організатор івентів зі Львова Сергій Федорчук і власниця  киівської комунікаційної агенції Top Media Communication Ольга Черткова.
Перший проект Українського Мистецького Фронту - #дешансонізація - серія вуличних, клубних та онлайн концертів у Львові, до яких  залучено найкращих музикантів країни.
Музика звучить різних форматів - класична, електронна, джаз, рок та блюз.
Мета проекту - збір коштів для ЗСУ
 
Лінк для донатів:
https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK
https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv
PayPal: [email protected]
За підтримки ГО Міжнародна Асоціація Мистців

ІА "Вголос": НОВИНИ